Touring M Sort
Geneva Classic S
Klassikko jo syntyessään
Geneva Classic
Slider
Touring M Sort
Touring M Sort
Touring M Sort
Touring M Sort
Slider
Pöytäradio kaikilla mausteilla
Uudelleensyntynyt

Classic -malliston edeltäjä Model -sarja on kerännyt lukuisia testivoittoja ja uusi Classic -mallisto jatkaa edeltäjänsä viitoittamaa tietä. Pohjoismaiden suurimman ääneen ja kuvaan erikoistuneen aikakausilehden, Ljud & Bildin testivoitto, erityissuositus ja valinta vuoden tuotteeksi. Klassikko jo syntyessään!

Kokonaisvaltainen ratkaisu

Classic -mallisto sisältää kaiken sen, mitä voit kaivata yhdestä kokonaisuudesta. Kirkas, mutta täyteläinen ääni, herkkä FM-viritin, Bluetooth langatonta äänentoistoa varten sekä linjasisääntulo. Kuuntelit siis mitä tahansa, Geneva Classic sarjan laitteet toistaa sen. Mukana tulevan kaukosäätimen avulla hallitset helposti laitteen toimintoja, asetat herätyksen, ja hienosäädät basson ja diskantin tasoa.

Ajaton muotoilu

Geneva Classic -mallisto seuraa samaa muotoilua, josta Geneva on tullut tunnetuksi. Puhtaita linjoja, jonka takia Classic -mallisto sopii sisustukseen kuin sisustukseen. Valittavanasi on kolme kiiltolakattua pintaa, tai aidolla pähkinäviilulla viimeistelty malli.

Slider
Vuoden Radio

Tasapainoinen ja kirkas äänikuva, tymäkkä basso. Laatu on huippua ja käyttäjäystävällisyys virheetöntä. Erinomainen valinta useimmille ihmisille, jotka eivät tarvitse suurta laitetta musiikin nauttimiseen.

Lasse Svendsen
Lyd & Bilde
Mukaansatempaava kokonaisuus

Ääni on kerrassaan mukaansatempaavaa ja täyttää helposti tavallisen olohuoneen. (Classic M)

Mauri Eronen
HIFIMAAILMA
Yksi parhaista

Genevan Classic S jatkaa samalla radalla kuin edeltäjänsä. Helppokäyttöisyys, erinomainen rakenne ja huippuluokan ääni tekevät siitä yhden parhaista mikrojärjestelmistä yhdessä laatikossa.

Lyd & Bilde
previous arrow
next arrow
Slider
Classic S

Geneva Classic S on upea yhden laatikon ratkaisu erinomaisella äänenlaadulla, FM-radiolla ja Bluetoothilla. Sopii erinomaisesti kotiin, keittiöön ja pienempiin huoneisiin.

KOKO
17,5 cm X 23,5 cm x 14 cm
VÄRIT
Valkoinen, Musta, Punainen, Pähkinä
Image is not available
Slider
Model M Classic White
Classic M

Geneva Classic M on stereojärjestelmä upealla äänellä, FM-radiolla ja Bluetoothilla. Sopii erinomaisesti kotiin; keskikokoisiin huoneisiin ja pieniin olohuoneisiin.

KOKO
14 cm X 36,6 cm x 19,7 cm
VÄRIT
Valkoinen, Musta, Pähkinä
Slider
Lataa…
  • Ostoskori on tyhjä.