Tammiale
Vuosi on täydessä vauhdissa ja poistamme pieniä eriä tuotteita erikoishintaan. Tuotteita hyvin rajoitettu erä. Tarjoukset voimassa 31.1. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.
Slider
Model L -50%

Geneva Model L on kokonaisvaltainen äänentoistojärjestelmä kotiin. Bluetooth, FM-radio, CD, Linjasisääntulo. Oli musikaaliset tarpeesi mitkä vain, Model L ylittää odotukset niin äänen kuin ulkonäön puolesta. Kuvassa näkyvä lattiajalusta saatavilla lisävarusteena.

KOKO
29,1cm X 44,8 cm x 36,5cm
Matta Musta, Punainen
€1299 (1299€)
Geneva Model L Sort Matt
Slider
Model XL - Säästä 1000€!

Model XL Wireless on huippuluokan äänentoistojärjestelmä, joka on osa tyylikästä sisustusta. Sen avulla nautit lempimusiikistasi helppokäyttöisesti ja huippuluokan äänenlaadulla kaikista nykyajan äänilähteistä: langattomasti älylaitteestasi, CD-levyltä, FM-radiosta tai ulkoisesta äänilähteestä kuten televisiosta.
(Jalusta lisävarusteena)

KOKO
55cm X 61,7 cm x 37cm
Punainen
€2199 (2199€)
Geneva Model XL Svart stue
Slider
Touring/M- Säästä 100€

Geneva Touring M tuo näyttävän ja laadukkaan äänentoiston työpöydällesi, keittiöösi tai sisäänrakennetun akun avulla mihin ikinä menetkin. Tämä kannettava Bluetooth kaiutin yhdistää Genevalle tuttuun tapaan huippuluokan äänentoiston uniikkiin, yksinkertaiseen ja ajattomaan muotoiluun, joka sopii kaikkeen sisustukseen.

26cm X 8cm x 15cm
Musta, Punainen, Valkoinen, Konjakki
€249 (249€)
Geneva Model XL Svart stue
Slider
Touring/S LaMer

Genevan kannettava FM-radio eksklusiivisella tuntumalla. Yhdistelmä nahkaa ja alumiinia nostaa muuten yksinkertaisen tyylikkään laitteen uudelle tasolle. Pienestä koostaan huolimatta Touring S tuottaa upean äänen. Saatavina mustana, punaisena, valkoisena ja konjakin ruskeana.

KOKO
17cm X 5cm x 10cm
Limited Edition
€229 (229€)
Geneva Model XL Svart stue
Slider
Outlet
Olemme myös tarkistaneet Outlet-tuotteiden hintoja, käy nappaamassa parhaat päältä pois.
Slider
Lataa…
  • Ostoskori on tyhjä.