touringfamilie_banner

Geneva Touring - Kannettava kaiutin

Touring on sveitsiläisen Genevan uusi mukanakannettava tuoteperhe. Mallisto koostuu neljästä kokovaihtoehdosta; xS, S, M ja L. Malliston yhdistäviä tekijöitä ovat retro design modernilla twistillä, erinomainen äänenlaatu sekä akunkesto.

Genevan tiimissä työskentelee useat muotoilun ja äänentoiston ammattilaiset, jotka ovat laittaneet kaiken osaamisen Touring sarjan suunnitteluun. Lopputuloksena on kannettava kaiutin, joka on erittäin käyttäjäystävällinen ja laatua huokuva taidonnäyte.

Mukaan kaikkialle

Touring -mallisto on suunniteltu mukana kannettavaksi. Pienemmät xS ja S mallit sujahtavat helposti laukkuun, ja 20-tunnin akunkeston avulla jaksavat helposti toistaa musiikkia pidemmänkin tovin.

Isommissa, M ja L malleissa on kätevä metallinen kantokahva, jotta laitteen liikuttaminen olisi mahdollisimman vaivatonta. Lisäksi jopa 30-tunnin akunkesto takaa sen, ettei sinun tarvitse jatkuvasti etsiä virtapistoketta.

Kannettavien kaiuttimien testimenestyjä

”Niille, jotka haluavat hyvää ääntä, Genevan radio on paras valinta.” (Touring/L)

Lyd & Bilde

”Touring L on siis paitsi näyttävä ja tehokas bluetooth-kaiutin, se on myös kätevä matkaradio.” (Touring/L)

AV Plus

”..kyseessä on sekä äänivaroiltaan että ulkonäöltään väkevästi kampoihin laittava pieni voimanpesä kannettavien bluetooth-kaiuttimien parempiäänisemmän pään kilvoissa.” (Touring/xS)

AV Plus

Iloa silmille ja korville

Ajattoman muotoilun ansiosta, Touring sarja sopii lähes mihin vain.

Kuuntele suosikkimusiikkiasi Bluetoothin avulla tai suoraan FM-Radiosta*

(*S ja L mallit)

Tyylikäs valinta

Yhdistelmä alumiinia ja nahkaa, Touring -malliston materiaalit ovat valittu kestämään aikaa ja elämää. Suunnittelutyö ja viimeistely on tehty äärimmäisellä tarkkuudella, sinua varten. Miksi tyytyisit vähempään?

 

Voit valita suosikkivärisi Touring -sarjan neljästä upeasta vaihtoehdosta. Kestävä ekonahka säilyttää ulkonäkönsä vuosienkin päästä

Lataa…
  • Ostoskori on tyhjä.

Ilmainen toimitus 31.7. asti koodilla "heinakuu" Piilota tämä ilmoitus