Geneva Touring
Ajatonta designia ja huippuunsa viritettyä äänenlaatua
Touring M Sort
Touring M Sort
Slider
Kaikki mitä voit toivoa
Erinomainen akunkesto

Mikä olisikaan tylsempää kuin musiikin keskeytyminen illan aikana akun loppumisen takia? Tästä syystä Touring -malliston akunkestoihin on kiinnitetty erityistä huomiota. Jopa 30-tuntia* nautintoa yhdellä latauksella.

*M&L mallit

Ajatonta designia

Yhdistelmä alumiinia ja nahkaa, Touring -malliston materiaalit ovat valittu kestämään aikaa ja elämää. Suunnittelutyö ja viimeistely on tehty äärimmäisellä tarkkuudella, sinua varten. Miksi tyytyisit vähempään?

Äänenlaatu

Tavoitteenamme on ollut valmistaa laitteita, jotka ovat kompakteja, mutta kuulostavat huomattavan paljon suuremmilta. Touring -malliston äänimaailmassa yhdistyy kokoaan suurempi ääni, kristallinkirkkaat vokaalit, unohtamatta matalimpia nuotteja.

Slider
Paras valinta

”Niille, jotka haluavat hyvää ääntä, Genevan radio on paras valinta.” (Touring/L)

Lasse Svendsen
Lyd & Bilde
Ääntä ja ulkonäköä

”..kyseessä on sekä äänivaroiltaan että ulkonäöltään väkevästi kampoihin laittava pieni voimanpesä kannettavien bluetooth-kaiuttimien parempiäänisemmän pään kilvoissa.” (Touring/xS)

Heikki Kivelä
AV Plus
Kokoluokkansa parhaimmistoa

"Geneva Touring/xS on kokoluokkansa parhaita kaiuttimia"

Tekniikan Maailma
previous arrow
next arrow
Slider
Touring/xS

Touring xS on sveitsiläisen Genevan pienin Bluetooth -kaiutin. Ylellisillä yksityiskohdilla viimeistelty Touring xS tuottaa kristallinkirkkaan äänen, unohtamatta matalimpia nuotteja.

KOKO
17 cm X 5 cm x 9 cm
VÄRIT
Valkoinen, Musta, Punainen, Konjakki
Image is not available
Touring/S

Genevan kannettava FM-radio eksklusiivisella tuntumalla. Yhdistelmä nahkaa ja alumiinia nostaa muuten yksinkertaisen tyylikkään laitteen uudelle tasolle. Pienestä koostaan huolimatta Touring S tuottaa upean äänen.

KOKO
17 cm X 5 cm x 10 cm
VÄRIT
Valkoinen, Musta, Punainen, Konjakki
Geneva Touring S Sort
Touring/M

Geneva Touring M tuo näyttävän ja laadukkaan äänentoiston työpöydällesi, keittiöösi tai sisäänrakennetun akun avulla mihin ikinä menetkin. Tämä kannettava Bluetooth kaiutin yhdistää Genevalle tuttuun tapaan huippuluokan äänentoiston uniikkiin, yksinkertaiseen ja ajattomaan muotoiluun.

KOKO
26 cm X 8 cm x 15 cm
VÄRIT
Valkoinen, Musta, Punainen, Konjakki
Touring M
Touring/L

Touring L on tyylikäs matkaradio, jonka ääni saa sinut hymyilemään. Nahkaverhoilun ja alumiinin yhdistelmä huokuvat laatua. FM/DAB+ ja Bluetooth langatonta musiikkia varten. Tallenna jopa 6 esivalintaa. 30-tunnin akunkesto.

KOKO
26,5 cm X 8 cm x 17 cm
VÄRIT
Valkoinen, Musta, Punainen, Konjakki
Image is not available
previous arrow
next arrow
Slider
Lataa…
  • Ostoskori on tyhjä.