Aerosphére S

 399,00  249,00

AeroSphère Small on langaton kaiutin, jonka halkaisija on noin puolet isoveljestään. Se tuottaa erittäin laadukkaan äänen erimerkiksi makuuhuoneeseen tai keittiöön omiin koteloihin sijoitetuilla 1” diskantilla ja 4” keskiäänielementillä sekä DSP-ohjatuilla vahvistimilla. AeroSphère Large ja Small tukevat molemmat seuraavia langattomia äänilähteitä: AirPlay®(Wi-Fi:llä®), DLNA® (Wi-Fi:llä) ja Bluetooth® (myös laadukas aptX). Voit myös liittää minkä tahansa analogisen äänilähteen AeroSphère-järjestelmään linjaliitännän kautta.

 

Varaston viimeiset avaamattomat yksittäiskappaleet.

Geneva on aina tunnettu Hi-Fi-valmistajana, joka tarjoaa helppokäyttöisiä, yksinkertaisia ja laadukkaita äänentoistojärjestelmiä. Geneva AeroSphère ei tee poikkeusta sääntöön, vaan kokoaa kokonaisen Hi-Fi-järjestelmän yhteen tuotteeseen, joka tukee montaa äänilähdettä.

Genevan Aerosphere-järjestelmän asentaminen vie tuntien sijaan vain muutamia minuutteja. AeroSphère-järjestelmää käytetään iPhone® tai Android® -laitteella helppokäyttöisellä sovelluksella tai mukana toimitettavalla kauko-ohjaimella. Sinä pystyt valitsemaan äänilähteen monista eri vaihtoehdoista sekä säätämään äänenvoimakkuutta ja ääniasetuksia. AeroSpheressä oleva Geneva-logo vaihtaa väriä kertoaksesi sinulle toiminnoista, joita kaukosäätimellä ohjataan.

AeroSphère-tuotteita suunnitellessa, olemme ottaneet huomioon kaiken, mitä olemme oppineet valmistettuamme lukuisia palkittuja ja arvostettuja Hi-Fi-tuot- teita. AeroSphère-mallisto käyttää moderneja vahvistimia, voimalähteitä, kaiutinelementtejä ja kotelosuunnittelua, jotka nostavat esiin tallennetun äänen parhaat puolet. AeroSphère sisältää viimeisintä äänensiirtotekniikka, jotta ääni toistuu joka kaiuttimessa samaan aikaan, sekä laadukkaan langattoman aptX-koodekin, kun musiikkia kuunnellaan bluetoothin välityksellä.

Aerosphere S Sort
Paino2 kg
Mitat23.2 × 23.2 × 19 cm
Ääni

• Kaiutinelementit 1 x 1” diskantti, 1 x 4” basso.
• Vaahvistin: 2 digitaalinen Class-D vahvistin.
• Digital Audio Processing.

Liitännät

• WiFi 802.11n 2.4 GHz.
• Bluetooth 2.1 yhteensopiva A2DP profiililla ja aptX kodeekilla.
• 3.5mm liitäntä.

Väri

Musta, Punainen

tuotetunnus (SKU) 102142 Osasto:

Saatat myös pitää...

Lataa…
  • Ostoskori on tyhjä.