Geneva Touring M

 249,00

Geneva Touring M tuo näyttävän ja laadukkaan äänentoiston työpöydällesi, keittiöösi tai sisäänrakennetun akun avulla mihin ikinä menetkin. Tämä kannettava Bluetooth kaiutin yhdistää Genevalle tuttuun tapaan huippuluokan äänentoiston uniikkiin, yksinkertaiseen ja ajattomaan muotoiluun, joka sopii kaikkeen sisustukseen.

Helppokäyttöisyys

Jotta kaikki voivat nauttia upeasta äänestä, tulee laitteiden olla mahdollisimman helppokäyttöisiä. Suuresta alumiinisesta kiekosta käynnistät, säädät äänenvoimakkuuden ja sammutat koko Touring -sarjan tuotteet. Yhdistä laitteesi kerran langattomasi Bluetoothin kautta, niin Touring M yhdistää tähän nopeasti ja vaivattomasti joka kerta. Tätä helppokäyttöisemmäksi ei laite tule!

Mukaan matkalle

Touring M tuo mahtavan äänen sinne missä sinäkin olet. Sisäänrakennetun jopa 30-tunnin akulla, voit huoletta siirtää Touring M mukaan keittiöön, terassille tai vaikka mökille. Alumiinisen kantokahvan avulla laitteen kantaminen on helppoa.

Laadukkaat materiaalit

Touring M suunnitellessa yksi lähtökohta oli tuoda kokonaisvaltainen laatuelämys. Laitteen viimeistelyyn on käytetty alumiinia ja nahkaa, jotka nostavat tämän ajattoman muotoilun uudelle tasolle.

Touring M Cognac
Touring M Rød
Touring M Hvit
Paino2.1 kg
Mitat26 × 8 × 15 cm
Ominaisuudet

Bluetooth
Linjasisääntulo
30h akunkesto
Kantokahva

Tekniset tiedot

Bluetooth 4.1 A2DP
1 x 3/4" Diskantti
1 x 3,5" Basso
Laadukas D-luokan vahvistin
Taajuusalue: 60Hz – 20kHz crossover 5000Hz

Takuu

2 Vuotta

Väri

Konjakki, Musta, Punainen, Valkoinen

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
Lataa…
  • Ostoskori on tyhjä.